Stacey Williams spune că a mers să-l vadă pe miliardarul republican la invitaţia investitorului Jeffrey Epstein. Când a ajuns, Donald Trump ar fi tras-o spre el, înainte de a-şi pune mâinile „peste tot, pe sânii mei”, precum şi pe talie şi fese. Ea a mărturisit că a îngheţat, pentru că era „profund tulburată” şi a spus că atunci i-a părut că îl vede pe Trump zâmbindu-i lui Epstein.

Finanţatorul, cu puternice reţele economice şi politice în SUA şi în străinătate, a fost el însuşi acuzat de agresiuni sexuale şi violuri asupra unor tinere, însă sinuciderea sa prin spânzurare într-o închisoare din New York, în august 2019, a pus capăt urmăririi penale. Echipa lui Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie, nu a răspuns la solicitările AFP.

Stacey Williams Foto: Profimedia

Potrivit The Guardian, Stacey Williams, în vârstă de 56 de ani, a făcut dezvăluirile în timpul unei conversaţii online cu un grup numit „Survivors for Kamala”, care se descrie drept „o coaliţie a supravieţuitorilor agresiunilor sexuale” şi o susţine pe candidata democrată în alegerile prezidențiale, programate pe 5 noiembrie în SUA.

„Gândul că acest monstru se întoarce la Casa Albă este cel mai rău coşmar al meu”, a spus ea în timpul convorbirii, care a avut loc luni. Stacey Williams spune că s-a simţit „umilită” după presupusa agresiune, crezând că a fost victima „unui joc întortocheat” între Donald Trump şi Jeffrey Epstein. Ea a spus că, după luni, a primit o carte poştală semnată de fostul președinte american.

În 2023, Trump a fost găsit responsabil de un juriu al unui tribunal civil din New York pentru „agresiunea sexuală” din 1996 a fostei jurnaliste E. Jean Carroll.

Urmărește-ne pe Google News