VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

UPDATE – 23 mai, ora 09.40:  Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, mașina cu număr de corp diplomatic aparține Ambasadei Albaniei. Cele două persoane decedate se aflau chiar în acel autoturism, fiind cetățeni albanezi, membri ai corpului diplomatic.

Potrivit DCNews, care a contactat Ambasada Albaniei în România, una dintre victime ar fi un personaj cu rang înalt din Ambasada Albaniei în România.

Reprezentanții instituției s-au arătat rezervați și nu au confirmat identitatea victimelor din accident. Au menționat, totuși, că este un moment nepotrivit și trist.

În urma impactului dintre cele trei autovehicule, TIR-ul s-a răsturnat, iar cele două autoturisme au fost aruncate în șantul de pe marginea drumului. Poliţiştii cred că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri, ieri, timp de câteva ore, iar pentru preluarea victimelor a fost solicitat elicopterul SMURD.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au fost sesizaţi prin apel 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Brâncoveneşti. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit că s-a produs o coliziune între un tir şi două autoturisme, în urma căreia a rezultat răsturnarea tirului, iar cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, intrând în şanţul de pe marginea drumului. Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul a două persoane. În acest moment traficul este blocat, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, citat de Agerpres.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, în accident au fost implicate un TIR care transporta rumeguș şi două autoturisme, iar circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că accidentul, produs pe DN 15 (E 578), la kilometrul 114+200 de metri, între localităţile Suseni şi Brâncoveneşti, judeţul Mureş, a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. La faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Tot astăzi, un tânăr din Iaşi a murit într-un accident provocat chiar de el, pe Drumul European 85.

FOTO: Info Trafic 24

& Facebook.com/florea.catv


Citește și:

Român mort într-un accident produs pe o autostradă din Belgia

Accident cu nouă victime, dintre care patru copii, în Satu Mare. S-a declanșat planul roșu de intervenție

Șofer român obligat de un polițist din Germania să se uite la victima unui accident rutier. Ce l-a determinat pe omul legii să recurgă la acest gest


 

Urmărește-ne pe Google News