UPDATE ora 17.55: Organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore. El va fi prezentat magistraților, care vor decide dacă șoferul va fi arestat pentru 30 de zile.


Știrea inițială: Poliţiştii bucureșteni au oprit și au scos cu forța din mașină un şofer care nu a oprit la semnalul Brigăzii Rutiere, după o urmărire pe străzi.

„Polițiști din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducator al unui autovehicul care se deplasa pe o stradă din sectorul 5. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Piața Rahova, încercând să se sustragă controlului”, a transmis Poliția Rutieră.

Potrivit informațiilor Libertatea, este vorba despre un tânăr de 23 de ani.

Imediat, „polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reușind blocarea acestuia, extragerea conducatorului auto și imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare și a forței”.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că acesta avea permisul auto suspendat, iar mașina condusă era neînmatriculată și plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate nu îi aparțineau.

Șoferul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere unde este cercetat pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, respectiv conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Video: Tik Tok / storytimeglovoDaniel

Urmărește-ne pe Google News