„În cursul dimineţii, în jurul orei 9.00, poliţiştii rutieri din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A1 Bucureşti-Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi de mai mulţi participanţi la trafic despre faptul că autovehiculele pe care le conduceau ar fi suferit avarii în urma rulării peste un element al unui rost de dilataţie de pe partea carosabilă, în zona km 109 al autostrăzii A1”, a transmis, joi, IPJ Argeş.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Autostradă A1 Bucuresti-Râmnicu Vâlcea, deplasați la fața locului, au asigurat protecţia zonei periculoase, pentru a nu se înregistra şi alte incidente până la interventia administratorului drumului public, ai cărui reprezentanţi s-au deplasat la faţa locului şi au luat măsuri de remediere a deficienţei.

„De asemenea, poliţiştii au întocmit documentaţia necesară conducătorilor auto, fiind eliberate autorizaţii de reparaţie auto pentru 4 autoturisme. Totodată, în urma abaterii constatate, a fost sancţionat reprezentantul administratorului drumului, cu amendă în valoare de 3.465 de lei (21 de puncte amendă), conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice”, a mai transmis sursa citată.

Urmărește-ne pe Google News