Supă de orez în stil elvețian, somon marinat cu cous-cous și aromatizat cu fructe citrice ori mușchi de porc cu sos de fondue, sunt doar câteva din bucatele pregătite de bucătarul internațional. La eveniment vor participa reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Turism cât și vedete. „E a doua oară când particip la această experiență unică. Data trecută m-am simțit extraordinar și abia aștept să repet experiența. Nu am mai avut ocazia să ofer publicului un spectacol culinar în interiorul unui hotel de gheață. Totul a fost minunat!”,declară Chef Jakob hausmann. Cu ocazia acestor evenimente, Ice Restaurant Bâlea Lac a intrat în circuitul internațional al turismului culinar. În urmă cu două săptămâni, la evenimentul culinar ”îngheaţat” a fost prezent și Helmuth Duckadam, în calitate de ambasador al turismului românesc. ”O promovare mai bună a acestui tip de evenimente ar atrage și mai mulți turiști străini în România. Este ceva unic și de neimaginat pentru cineva care nu a văzut până acum asemenea construcții. Ideea de a face turism culinar la Bâlea Lac este foarte bună pentru cei care își doresc diversitate.”, susține Helmuth Duckadam.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro