Pacientul Ion Adrian Falcoe (32 de ani) suferă de tuberculoză şi era internat în spital de aproape patru ani de zile, scrie gorj-domino.com. Medicii au ajuns, zilele trecute, la capătul răbdării cu el, pentru că acesta era scandalagiu şi tot timpul agresa verbal personalul medical.
Ba mai mult, bărbatul dispărea deseori din spital şi se întorcea beat, deşi tratamentul pe care îl urmeaz[ îi interzice cu stricteţe consumul de băuturi alcoolice. Astfel, conducerea spitalului a hotârât ca pacientului să i se facă ieşirea disciplinară din spital, urmând să fie tratat la altă unitate medicală. Numai că Falcoe nici nu a vrut să audă de aşa ceva. S-a baricadat în salon şi a spus că nu pleacă nicăieri.
Personalul medical l-a ameninţat că sună la poliţie, însă, când s-au întors medicii, bărbatul dispăruse din salonul în care rămăseseră însă toate bunurile lui. ”O să chemăm poliția, dacă, după ce se va întoarce, nu va vrea să plece. Nu putem să-i punem în pericol pe ceilalți pacienți și pe cadrele medicale”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului «Tudor Vladimirescu», citat de gorj-domino.com.

Urmărește-ne pe Google News