Potrivit lui Medvedev, pe lângă faptul că trebuie să „se pregătească cu atenție” pentru a respinge aceste atacuri, este necesar să „amintească de apelurile criminale ale unor ciudați occidentali”. 

„Recent, tot felul de ticăloși ticăloși, cum ar fi diverși Johnsoni, Borrelli și alte spirite rele rusofobe, solicită în mod activ lovituri adânc în Rusia, folosind potențialul NATO. Este evident că nici acum nu există restricții asupra unor astfel de atacuri din Occident și trebuie să ne pregătim cu atenție pentru a le respinge. Dar vreau să spun altceva: necesitatea de a ne aminti apelurile criminale ale unor ciudați occidentali și de a face pregătiri pentru răzbunare”, a scris Medvedev pe Telegram, potrivit TASS.

Totodată, acesta a menționat că „există multe exemple în istorie când răzbunarea a fost amânată”. „Esențialul aici este inevitabilitatea. Nu este atât de important când exact va veni pedeapsa. Importantă este inevitabilitatea ei. Și ca fiecare ființă, indiferent de naționalitate, credință, cetățenie și funcție, care a comis o crimă împotriva țării noastre și a oamenilor noștri, sau orice ticălos nebun, care doar urlă: Omorâți civilii pașnici în Kursk!, să știe: vom veni după ei”, a amenințat Dmitri Medvedev.

„Și iată un alt lucru: trebuie să folosești arma cunoscută a inamicului. În ciuda mai multor probleme legale evidente, merită să luăm în considerare crearea unei baze de date publice deschise a inamicilor noștri, indicând datele lor personale. În scopuri destul de practice”, a adăugat Medvedev. 

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News