„Suntem onorați să anunțăm că WME o reprezintă acum pe Meghan, ducesa de Sussex, în toate domeniile”, a transmis agenția, într-o postare pe Twitter, în care soția prințului Harry poartă o rochie fără mâneci și are părul coafat elegant.

„Agenția se va concentra pe dezvoltarea afacerilor sale, inclusiv producția de film și televiziune, parteneriate cu branduri și multe altele”, a precizat WME.

Cu toate acestea, potrivit Variety, „actoria nu va fi un domeniu de interes” pentru Meghan.

În plus, WME va reprezenta și Archewell, platforma de creație de conținut a actriței, pe care a lansat-o alături de soțul ei.

Prin Archewell Productions, Harry și Meghan au un contract cu gigantul de streaming Netflix. În decembrie 2022, ei au lansat două seriale documentare, Harry@Meghan” – în care oferă o perspectivă asupra vieții lor în familia regală britanică – și „Live to Lead”, care a intervievat lideri din domeniile lor de activitate

Archewell Audio are un parteneriat cu Spotify și a lansat „Archetypes”, o serie originală de podcast.

Vestea vine în timp ce ducesa de Sussex a păstrat discreția în ceea ce privește prezenta la încoronarea regelui Charles al III-lea, de pe 6 mai.

Ea a decis să rămână în California, iar la eveniment va fi prezent doar prințul Harry. Încoronarea are loc în ziua în care fiul ei cel mare, Archie, împlinește patru ani.

Încoronarea regelui Charles va fi prima ocazie când ducele de Sussex va fi văzut alături de familia sa după lansarea cărții lui de memorii „Spare” („Rezerva”), în care a dezvăluit, printre altele, amploarea tensiunilor dintre el și fratele său, prințul William.

Ulterior, regele i-a lăsat pe Harry și Meghan fără reședința lor din Marea Britanie.

La 8 noiembrie 2016, Palatul Kensington a confirmat că prințul Harry are o relație „de câteva luni” cu actrița americană Meghan Markle, iar în septembrie 2017, ei și-au făcut prima apariție publică, la deschiderea „Invictus Games”, în Toronto. Nunta a avut loc la Castelul Windsor, pe 19 mai 2018. Au doi copii, prinţul Archie de Sussex şi Alteţa Sa Regală Prinţesa Lilibet de Sussex.

Harry şi Meghan au renunţat la îndatoririle lor oficiale din cadrul familiei regale britanice în 2020 şi locuiesc de atunci în California. 

Foto: EPA

Urmărește-ne pe Google News