Un purtător de cuvânt al lui Meghan Markle a transmis sâmbătă că aceasta „își vede de viața ei în prezent, nu se gândește la corespondențe de acum doi ani legate de conversații de acum patru ani”.

„Orice sugestie contrară (cu privire la scrisoare) este falsă și sincer ridicolă. Încurajăm presa tabloidă și diverși corespondenți regali să înceteze circul obositor pe care doar ei îl creează”, a adăugat reprezentantul lui Meghan Markle.

Potrivit Daily Telegraph, ducesa de Sussex i-a trimis o scrisoare socrului său, în urma interviului cu Oprah Winfrey din 2021, în care Meghan a afirmat, printre altele, că un membru al familiei regale a speculat cu privire la culoarea pielii fiului ei nenăscut, întrebându-se cât de brunet va fi copilul.

Presa britanică a relatat că, în scrisoarea adresată socrului său, ducesa de Sussex și-a exprimat îngrijorarea cu privire la „prejudecățile inconștiente” din interiorul familiei regale.

Controversa legată de corespondența dintre Meghan Markle și actualul rege Charles apar cu câteva săptămâni înainte de încoronarea monarhului, la care prințul Harry va participa. Soția lui nu va fi însă prezentă, rămânând în Statele Unite împreună cei doi copii ai lor. De altfel, chiar pe 6 mai, ziua încoronării regelui Charles, fiul ducilor de Sussex, Archie, va împlini 4 ani.

Regele Charles al III-lea și regina Camilla vor fi încoronați în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Westminster Abbey și va face parte din cele trei zile de festivități publice organizate în întregul regat.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News