Melania Trump a analizat situația economică a SUA în mandatul lui Joe Biden și susține că lucrurile se desfășurau pe un plan pozitiv în mandatul soțului ei.

„Economia nu decurge grozav. Inflația este mare și, dacă comparăm acești patru ani sub această administrație față de patru ani sub soțul meu, el (n.red. – Donald Trump) conducea țara prin pace, prin putere. Și granița era mai sigură ca niciodată. Nu am avut războaie. Oamenii aveau slujbe și își puteau întreține familiile, așa că eu cred că oamenii ar trebui să decidă ce vor cu adevărat pentru această țară. Așa că totul este în mâinile poporului american pe 5 noiembrie”.

„Țara suferă. Oamenii nu sunt capabili să cumpere cele de necesitate obișnuite pentru familiile lor. Avem războaie în jurul lumii. Soldații mor. Granița este deschisă și periculoasă”, a spus Melania Trump în cadrul emisiunii „Fox & Friends”, prezentată de Ainsley Earhardt.

Melania Trump a vorbit și despre tentativele de asasinat asupra soțului ei și cum au surprins-o aceste evenimente, mai ales cel în urma căruia Donald Trump a fost rănit la ureche, de la Butler – Pennsylvania.

„Am fugit la televizor și m-am uitat la el”, și-a amintit Melania.

„Nu am văzut live, dar poate, știi, trei minute, câteva minute mai târziu. Dar când l-am văzut, eu, știi, a fost doar… Nimeni nu știa încă. Pentru că atunci când îl vezi pe podea și nu știi, nu știi ce s-a întâmplat cu adevărat”.

Doar două luni mai târziu, fostul președinte a trăit un alt episod neplăcut, de data asta pe terenul de golf Trump International din West Palm Beach, Florida. Atunci, țeava armei de foc a lui Ryan Routh a fost zărită printre tufișuri.

Melania se afla la New York atunci, dar a vorbit imediat cu Donald Trump la telefon pentru a se asigura că totul este bine.

„Băieții care au fost, echipa, au fost fantastici. Și cred că ambele evenimente au fost cu adevărat miracole. Dacă te gândești cu adevărat la asta, 13 iulie a fost un miracol. Cum… așa de mult, și el a putut, știi, nu putea fi cu noi.”

Urmărește-ne pe Google News