Înainte de asta, Dragnea senior a avut rolul de amfitrion. El a fost cel care i-a întâmpinat, la intrare, pe o parte din cei 700 de invitați la nunta fiului său și i-a condus spre cortul uriaș instalat pe peluza Palatului Snagov.
Acesta a fost decorat cu ghirlande și coșuri, în special cu trandafiri albi, iar din loc în loc au fost instalate candelabre elegante. Prin mijloc e străbătut de o fântână arteziană.
Meniul este practic – cel puțin până în acest moment – „pachetul de bază” de la Palatul Snagov, cel în valoare de 110 euro de persoană. Invitaților le-au fost aduse pe mese, până acum, aperitivele – file de somon afumat pe blinii cu sos de iaurt și mărar, vol au vent cu păstrăv afumat, nuci, busuioc și ceapă verde, dar și pate de ficat de pasăre cu aromă de vin de Porto, terina din piept de curcan cu ficat și ciuperci și ruladă de cașcaval și brânză cu brunoise de ardei.
Primul fel, file de somon cu sos de vin alb si chives, sparanghel înfășurat în bacon și sote de ciuperci pleurotus, a fost deja servit, iar oaspeții se delectează acum cu platourile cu trei tipuri de carne: muschiuleț de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline și lime, servite cu sos quattro formaggi.
Pentru băuturi a fost amenajat și un open bar, unde invitații găsesc orice le trece prin cap în materie de coctailuri. Potrivit surselor noastre, la cele mai multe mese se servește vin alb.
CITEȘTE ȘI
FOTO | Cum au fost îmbrăcați Irina Tănase și Liviu Dragnea la nunta fiului liderului PSD
Primele imagini de la nunta lui Dragnea jr.! Ștefan Valentin Dragnea s-a însurat cu Gina Alexandra