Potrivit unor surse din PSD, preşedintele partidului a făcut referire şi la formaţiunea înfiinţată de Victor Ponta, în care s-au înscris deja mai mulţi social-democraţi. Liviu Dragnea s-a referit la Pro România ca fiind „o structură a Statului paralel”.

Cât despre mitingul organizat de PSD pe 9 iunie, Liviu Dragnea le-a spus social-democraţilor ca va fi nu pentru susţinerea Guvernului sau a programului de guvernare, ci unul „împotriva abuzurilor din justiţie”. Discursul preşedintelui PSD a fost aplaudat frenetic de deputaţii din sală.

Un alt mesaj al liderului PSD pentru deputaţi a fost că sesiunea parlamentară se va prelungi cu o săptămână, tocmai pentru a finaliza legile justiţiei. Liviu Dragnea s-a referit la blocajul opoziţiei şi al preşedintelui Klaus Iohannis ca la „o luptă pe care o vor contina până la capăt”.

Liderii PSD au stabilit ca manifestaţia să aibă loc pe 9 iunie. La miting ar urma să vină 60.000 de persoane, iar protestul să fie organizat atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară. Decizia nu este încă oficială, urmând a fi validată de forul de conducere la finalul acestei săptămâni.


Citeşte şi: Lista celor mai bine plătiţi judecători din România. Cât câştigă lunar un magistrat de la instanța supremă

Urmărește-ne pe Google News