„Aş dori să vă încurajez să câştigaţi înainte de a fi nevoie de goluri miraculoase în ultimul minut sau de un penalty. Sunt sigur că ritmul cardiac şi tensiunea arterială ale naţiunii ar fi mult mai uşurate. Mult noroc Angliei”, a transmis, într-o notă de umor, regele Charles al III-lea.

Monarhul a făcut referire la meciurile de la turneul final ale Angliei, unde fanii au trăit cu sufletul la gură remiza din în ultimul minut împotriva Slovaciei, triumful în faţa Elveţiei la lovituri de departajare, în sferturile de finală şi au trebuit să aştepte golul victoriei lui Ollie Watkins, în minutul 90, în semifinala cu Olanda.

La rândul său, prinţul moştenitor William l-a felicitat pe Ollie Watkins, atacantul lui Aston Villa, marcatorul golului decisiv în calificarea Angliei în ultimul act. „Ce frumuseţe, Ollie! Felicitări Angliei! Finaliştii EURO 2024′, a scris prințul William pe X.

De altfel, prinţul de Wales este aşteptat la Berlin pentru finala de duminică seară, la fel ca noul prim-ministru Keir Starmer, care a dezvăluit că a reuşit „să prindă unul dintre goluri” într-o scurtă pauză la summitul NATO de la Washington.

Anglia a învins Olanda cu 2-1 în semifinale la EURO 2024 și s-a calificat în ultimul act al competiției, programat duminică, 14, iulie, de la ora 22.00, la Berlin.

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News