Tabloidele au scris că Andrei Ștefănescu ar fi fost confirmat cu noul coronavirus, după ce a interacționat cu Marcel Pavel în timpul filmărilor ”Te cunosc de undeva”.

Prezentatorul Andrei Ștefănescu, internat joi dimineață, la ”Matei Balș”, a transmis pe contul său de socializare: ”Bună seara, dragii mei. (…) Într-adevăr, suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Și vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine și că abia aștept să ies”

Andrei Ștefănescu a intrat apoi în direct, prin telefon, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde a făcut mai multe declarații.

Am fost testat în urma interacțiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte și aștept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc”

Andrei Ștefănescu:

Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a precizat joi seara, la Antena 3, că a făcut luni testul COVID-19 și i-a ieșit negativ.

Andreea Bălan, membră din juriul emisiunii, a explicat că ea nu a fost la filmări în ultimele 10 zile, motiv pentru care nu a fost nevoită să fie testată.

Ce fac concurenții de la „Te cunosc de undeva”, după ce Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Urmărește-ne pe Google News