Actrița italiană Claudia Cardinale a transmis un mesaj emoționant duminică, după moartea celebrului actor Alain Delon, partenerul său din filmul „Ghepardul” (1963), regizat de Luchino Visconti. „Balul s-a sfârșit. Tancredi a plecat să danseze cu stelele…”, a scris Claudia Cardinale, referindu-se la personajul Tancredi, interpretat de Alain Delon în acest film iconic.

Claudia Cardinale și-a exprimat durerea profundă, menționând că tristețea este mult prea intensă pentru a găsi cuvintele potrivite. Actrița a transmis condoleanțe copiilor și celor dragi lui Alain Delon, precum și fanilor care l-au admirat de-a lungul carierei sale.

Mesajul s-a încheiat cu o notă personală și tandră: „Per sempre tua (Pentru totdeauna a ta), Angelica”, semnând cu numele personajului ei din „Ghepardul”, Angelica, un film care a câștigat Palme dOr la Festivalul de la Cannes și a rămas unul dintre cele mai mari succese ale cinematografiei mondiale.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Mi se cere să pun în cuvinte… dar tristețea este mult prea intensă. Mă alătur durerii copiilor săi, a celor dragi și a fanilor săi…

Balul s-a sfârșit. Tancredi a plecat să danseze cu stelele. Pentru totdeauna a ta, Angelica”, este mesajul complet transmis de actriță.


Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Alain Delon a murit la 88 de ani. Decesul a fost anunţat de cei trei copii ai săi. Născut la 8 noiembrie 1935, Delon a revoluţionat cinematografia cu frumuseţea sa de înger diabolic în filmele lui Clément, Melville şi Visconti.

La începutul lunii aprilie, actorul a fost plasat sub tutelă consolidată de către justiţie. Tutela consolidată – care poate dura 5 ani şi poate fi reînnoită o singură dată – prevede că tutorele are mandatul de a gestiona veniturile persoanei protejate, în acest caz, Alain Delon.

De mai multe luni, familia lui Alain Delon se află în conflict în ceea ce priveşte starea de sănătate şi ultimele dorinţe ale acestuia. Anthony, fiul cel mare al actorului, a acuzat-o pe sora sa, Anouchka, că i-a ascuns starea de sănătate precară a tatălui lor. De asemenea, ea a fost acuzată de Anthony şi Alain Fabien – al doilea frate al acesteia – că a vrut să-l ducă pe Alain Delon înapoi în Elveţia, deşi acesta spusese că vrea să moară în Douchy, Franţa.

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News