Nu se circulă pe ambele sensuri de mers din stația Eroilor: ISU: Nu sunt probleme în ceea ce privește siguranța călătorilor

UPDATE ora 7:45. La ora 7:45 circulaţia trenurilor pe tronsonul afectat a fost reluatuată în condiţii normale.

UPDATE ora 7.20 Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost anuntat prin dispecerat de către Metrorex referitor la existenta unei garnituri de metrou care a oprit din motive tehnice la aproximativ 200 metri de peron, la stația Eroilor, în sensul dinspre Politehnică.

Au fost alertate subunitățile de pompieri Grozăvești și Detașamentul Special de Salvatori, la ambele capete ale celor două stații. Forțele de intervenție de la Eroilor au găsit trenul în zona peronului și am fost informați că toți călătorii au fost evacuați.

ISU a efectuat o recunoaștere în stație și în tunel, și transmite că nu sunt probleme în ceea ce privește siguranța călătorilor. De asemenea, a fost oprită circulația și pe celalalt sens de deplasare. În acest moment, în stația Eroilor nu sunt călători.

Potrivit informațiilor furnizate de compania Metrorex,  la ora 5.24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1, un jgheab de scurgere a infiltraţiilor a căzut din plafon, pe şina a 3-a (responsabilă cu transmiterea tensiunii ) şi a produs un scurt circuit. Din acest motiv, a fost scoasă tensiunea de pe şină, trenul care tranzita zona a fost oprit, călătorii din tren fiind evacuaţi în siguranţă de către echipele Metrorex prin staţia Eroilor.

Directorul General al Metrorex se afla la faţa locului pentru coordonare şi remedierea rapidă a situaţiei.

La acest moment echipele Metrorex lucrează pentru că transportul în comun să fie reluat rapid.

Ca urmare a scoaterii tensiunii din şină, pe tronsonul Izvor-Politehnica- Grozeşti nu se circulă.

Metrorex cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi depune toate eforturile pentru remedierea rapidă a situaţiei.

ISU București-Ilfov a fost anunţat prin dispecerat de către Metrorex referitor la existenţa unei garnituri de metrou care a oprit din motive tehnice la aprox 200 m de peron la staţia Eroilor, sensul dinspre Politehnica.

Au fost alertate subunităţile de pompieri Grozăveşti şi Detaşamentul Special de Salvatori, la ambele capete ale celor 2 staţii.
Forţele de la Eroilor au găsit trenul în zona peronului şi am fost informaţi că toţi călătorii au fost evacuaţi.

ISU a efectuat o recunoaştere în staţie şi în tunel, nu sunt probleme în ceea ce priveşte siguranţa călătorilor. De asemenea, a fost oprită circulaţia şi pe celălalt sens de deplasare. În acest moment, în staţia Eroilor nu sunt călători.

O altă situație deranjantă pentru călătorii cu metroul s-a întâmplat săptămâna aceasta când, din cauza unei pene de curent, stația de metrou Pipera s-a cufundat în beznă, călătorii fiind nevoiți să folosească lumina telefoanelor din dotare pentru a nu se accidenta.

CITEȘTE ȘI:

Hackerii atacă online, adună averi uriașe și își cumpără în viața reală case și mașini de lux. România este în centrul luptei împotriva infractorilor cibernetici

Un român a fost ucis cu sânge rece în Spania. Ce l-a determinat pe criminal să-i înfigă cuțitul în inimă

VIDEO/ Bucureștiul e fericit doar la vedere! Strada Entuziasmului duce la cimitir, iar strada Voioșiei e tare posomorâtă!

 

 

Urmărește-ne pe Google News