DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Migranți tamili, ținuți pe o insulă secretă din Oceanul Indian, vor fi aduși în România, într-un „centru de siguranță”

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

K476   •   09.10.2024, 15:49

De ce spalam noi rufele murdare ale UK. UK a vândut Basarabia și Bucovina, pe noi ne a vândut rușiilor. Noi nu suntem bine văzuți în UK. Ce căutăm noi în povestea lor!?

Adyspa   •   09.10.2024, 14:05

Ceva ajutoare primeste guvernul roman corupt daca ai ia pe aia in romania.nici o tara nu ai vrea doar romania.

ciobanudorin_2006   •   09.10.2024, 14:04

Asta ne mai trebuia Tamili...Tigri tamili.Serios ? Ce scriu ziarele ....(... ..... Deşi la ora actuală, furia sa este domolită, Organizaţia Eliberatoare a Tigrilor Tamili Eelam din Sri Lanka, este cea mai periculoasă organizaţie teroristă din întreaga lume prin numărul de victime făcute. Pe lângă Tigrii Tamili, membrii organizaţiilor teroriste musulmane din Orientul Mijlociu şi Apropiat, par nişte amatori zgomotoşi şi nimic mai mult. La urma urmei, aici este vorba despre organizaţia care a inventat centura cu explozibili şi care a folosit în premieră mondială atentatori sinucigaşi. Tot ei sunt primii care au folosit femei în atentate teroriste, precum şi formarea de batalioane cu copii în rol de soldaţi. Dincolo de controverse (ei se autointitulează organizaţie legitimă care luptă pentru independenţa minorităţii tamile”, cei din Eelam conduc detaşat în topul organizaţiilor teroriste.) ... Noi tragem concluziile.

michi   •   09.10.2024, 13:44

De ce nu-i duce in Franta, Germania ... pe noi ne-a intrebat cineva daca vrem!

Elgabri   •   09.10.2024, 11:57

Asta ce e trafic de persoane sau *** ??

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

    ciobanudorin_2006   •   09.10.2024, 14:01

    Elgabri   •  09.10.2024, 11:57

    Asta ce e trafic de persoane sau *** ??

    Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

    Asta ne mai trebuia Tamili...Tigri tamili.Serios ? Ce scriu ziarele ....(... ..... Deşi la ora actuală, furia sa este domolită, Organizaţia Eliberatoare a Tigrilor Tamili Eelam din Sri Lanka, este cea mai periculoasă organizaţie teroristă din întreaga lume prin numărul de victime făcute. Pe lângă Tigrii Tamili, membrii organizaţiilor teroriste musulmane din Orientul Mijlociu şi Apropiat, par nişte amatori zgomotoşi şi nimic mai mult. La urma urmei, aici este vorba despre organizaţia care a inventat centura cu explozibili şi care a folosit în premieră mondială atentatori sinucigaşi. Tot ei sunt primii care au folosit femei în atentate teroriste, precum şi formarea de batalioane cu copii în rol de soldaţi. Dincolo de controverse (ei se autointitulează organizaţie legitimă care luptă pentru independenţa minorităţii tamile”, cei din Eelam conduc detaşat în topul organizaţiilor teroriste.) Noi tragem concluziile.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close