Mihaela Bilic, medicul nutriționist care a ajutat-o pe Teo Trandafir să slăbească, susține că, fără cofeină, Coca-Cola și Pepsi nu vor mai fi la fel de bune ca în trecut pentru digestie sau combaterea grețurilor.

„Băuturile tip COLA nu mai conțin cofeină! Cine mă cunoaște știe că sunt o mare consumatoare de cola fără zahăr, încă din timpul facultății am băut-o în loc de apă.

Și spre surpriza celor care nu știu, Cola are o mulțime de beneficii: ajută digestia și previne constipația, blochează diareea și deshidratarea, înlătură greața și răul de transport (mașină/avion), are efect energizant, reglează tensiunea arterială pentru hipotensivi și tratează migrenele. Iar aspartamul din varianta fără zahăr taie pofta de dulce și scade apetitul, deci este un aliat în cura de slăbire”, a precizat Mihaela Bilic.

„Bineînțeles că sunt și efecte negative”

În continuare, medicul nutriționist vine cu vești și mai proaste, susținând că Pepsi și Coca-Cola, fără cofeină, vor fi dăunătoare organismului.

„Bineînțeles că sunt și efecte negative: acidul fosforic strică dinții, iar aciditatea strică stomacul până la gastrit. Dar asta e, ca orice lucru din viață are și bune, și rele!”, a subliniat Mihaela Bilic.

Urmărește-ne pe Google News