„S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, prev. de art. 206 alin. 1 C.pen., constând în aceea că, la data de 03.07.2024, în jurul orei 07:00, pe fondul unui conflict spontan produs în urma unei șicanări în trafic,  a amenințat-o cu un pistol pe persoana vătămată, în timp ce se aflau în fața unui spital, situat în Sectorul 2, creându-i astfel persoanei vătămate o stare de temere”, se arată în comunicatul Parchetului.

În acest moment, nu s-au luat măsuri preventive împotriva medicului, ci doar a fost făcut suspect și audiat în această calitate.

Pe 3 iulie, Mihai Eftimie, medic la Spitalul Clinic Fundeni, a ameninţat cu un pistol tip airsoft un şofer în urma unui conflict în trafic. El a încercat să fugă de poliţişti, care au descoperit în maşina sa două pistoale airsoft şi un cuţit. Ulterior, medicul a susținut că şoferul care l-a reclamat i-a pus viaţa în pericol, dar a adăugat că „nimic nu justifică gestul, pe care îl regret sincer”.

De cealaltă parte, reprezentanții unității medicale au făcut câteva precizări, tot pe 3 iulie. „Incidentul (conflictul în trafic) s-a produs în afara incintei I.C. Fundeni şi programului de lucru. Acesta a avut loc, din cunoștințele noastre, anterior orei 7.15 AM. Precizăm că activitatea medicală nu a fost afectată, pacienții dumnealui urmându-şi indicaţiile terapeutice conform recomandărilor. Soluţionarea incidentului este de competenţa Poliției”, au transmis reprezentanții Institutului Clinic Fundeni.

Urmărește-ne pe Google News