Îi place mâncarea foarte condimentată
Ardelean convins, Mihai Morar nu vrea să se dezmintă de originea sa, tocmai de aceea în topul preferinţelor culinare se numără bucatele specifice zonei, pe care le condimentează, piperează şi sărează „până la anularea gustului original al mâncării”. Pe lângă bucatele ardeleneşti, vedetei îi mai plac mămăliguţa cu brânză şi cu smântână, specialităţile italieneşti şi fructele de mare. „Nu sunt un bucătar desăvârşit, ştiu să fac doar supă… la plic. În rest, o ajut cu plăcere pe soţia mea, Gabriela, la gătit”, spune Mihai Morar. Vedeta recunoaşte că, de când a început să lucreze şi la Radio ZU, îşi face deseori supe la plic.
Chiar dacă nu se dă în vânt după dulciuri, Mihai Morar a descoperit un gem care-i place la nebunie: „Recent, am fost la Agapia, unde am găsit un gem de afine divin. Aşa că mi-am umplut portbagajul cu gem de afine, dar şi cu miere de brad şi sirop de vişine”.