Îi place mâncarea foarte condimentată

Ardelean convins, Mihai Morar nu vrea să se dezmintă de originea sa, tocmai de aceea în topul preferinţelor culinare se nu­mără bu­catele spe­cifice zonei, pe care le con­di­mentează, pipe­rea­­­ză şi sărează „până la a­nu­la­rea gustului ori­gi­nal al mân­cării”. Pe lângă bucatele ar­de­le­­neşti, ve­detei îi mai plac mămăliguţa cu brânză şi cu smântână, speciali­tăţile ita­lieneşti şi fruc­tele de mare. „Nu sunt un bucătar desăvârşit, ştiu să fac doar supă… la plic. În rest, o a­jut cu plă­cere pe soţia mea, Gabriela, la gă­tit”, spu­­­ne Mihai Morar. Ve­deta re­­­cu­noaşte că, de când a în­ce­put să lucreze şi la Ra­­­dio ZU, îşi face deseori supe la plic.

Chiar da­că nu se dă în vânt după dulciuri, Mihai Mo­rar a desco­pe­rit un gem care-i place la nebunie: „Re­cent, am fost la Agapia, unde am gă­sit un gem de afine divin. Aşa că mi-am um­plut portbagajul cu gem de afine, dar şi cu miere de brad şi sirop de vişine”.

 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News