Mihnea Năstase nu a îndeplinit cerințele din certificatul de urbanism

Lucrările mezinului familiei Năstase sunt blocate pentru că proiectul său este respins de autoritățile locale, care consideră că Mihnea Năstase nu a îndeplinit cerințele din certificatul de urbanism.

După cum însuși mărturisea, Mihnea Năstase intenționează să ridice un hotel cu 50 de camere. Planul ce s-a aflat pe masa Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism vizează o clădire cu două etaje, două niveluri de subsol și o mansardă.

Pentru a obține însă aprobarea, fiul fostului premier va trebui să facă o nouă modificare și să mai adauge și un nivel, mai precis un demisol.

Construcția urmează a fi ridicată pe o suprafață împădurită, de mii de metri pătrați, ce va fi defrișată. Terenul se află în apropierea cluburilor exclusiviste din Brașov.

Adrian Năstase susține că fiul său a investit toate economiile personale

Adrian Năstase a declarat că fiul său s-a zbătut foarte mult pentru ca acest proiect să fie finalizat. Iar pentru ca visul să prindă contur, Mihnea ar fi investit toate economiile sale.

„În cei doi ani a făcut toate corecțiile necesare și a îndeplinit toate criteriile. A visat foarte mult la acest proiect, în care a investit absolut tot, din toate punctele de vedere. A avut un drum lung de parcurs, anevoios, dar eu sper că de data aceasta va primi aprobările necesare”, a declarat Adrian Năstase pentru Bugetul.ro.

Mihnea Năstase nu este la prima tentativă în turism. În 2021, fiul fostului premier a ridicat un complex turistic inedit, pe plaja de la Corbu, format din corturi de inspirație amerindiană. S-a închis însă după doar un sezon, din cauza datoriilor acumulate.

Urmărește-ne pe Google News