Obișnuit să-și petreacă vacanțele în cele mai exotice locuri, Nick Rădoi a ales, anul acesta, să meargă în Thailanda. Mai ales că, de curând, a împlinit 55 de ani și trebuia să petreacă așa cum se cuvine pentru un milionar.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

A vizitat statuia lui Buddha de la Phuket

Nick Rădoi a mers la plajă, a stat la soare și a vizitat statuia lui Buddha de la Phuket. Dar, evident, nu singur. A fost însoțit de o tânără care și-a etalat formele de sub un costum de baie turcoaz.

Milionarul a ”călărit” un elefant

Și cum, dacă ajungi în Thailanda, nu poți rata o plimbare cu elefantul, Nick Rădoi a ”călărit” un pachiderm. Cocoțat într-un scaun improvizat, milionarul a surprins totul într-o fotografie. Într-o altă imagine, surprinsă de aparatul de fotografiat, excentricul român apare lângă un tigru.

Irinel Columbeanu și-a vizitat prietenul de sărbători

De curând, Libertatea v-a prezentat în exclusivitate faptul că, de Sărbători, milionarul de peste Ocean a fost vizitat de Irinel Columbeanu. Afaceristul se afla în acea perioadă în America, acolo unde a mers pentru a o duce pe Irina, fiica sa și a Monicăi, la mama ei. Pentru că a fost nevoit să-și prelungească șederea, a profitat de ocazie să-și viziteze și vechi prieteni, adică și pe Nick Rădoi.

Originar din Caransebeș, Nick Radoi a ajuns in America la 19 ani si a fost ani buni sofer de tir. La un moment dat a vrut sa fie propriul stapan si a strans bani si si-a cumparat propriul truck. Apoi, in cativa ani, banii au inceput sa se adune, iar Nick si-a cladit un adevarat imperiu, cu o flota uriasa de camioane cu care transporta legume in toata America.


O nouă zi liberă pentru elevi, înainte de vacanța intersemestrială. Când va fi

Urmărește-ne pe Google News