Dacă la începutul anului a fost în SUA doar cu soţia şi cu fiica lor, luna trecută Lucian Mîndruţă şi-a luat revanşa şi faţă de cei doi băieţi ai săi. Timp de două săptămâni, ştiristul de la Antena 1, Ioana şi copiii lor – Andreea (18 ani), Mihai (7 ani) şi Matei (5 ani) – au petrecut două săptămâni pe continentul american.

“Am stat câte şase zile la New York şi la Washington, iar două le-am pierdut pe drum”, ne-a povestit Lucian.

Pentru că şi-au propus să viziteze numeroase obiective turistice şi să meargă mult pe jos, Lucian şi soţia lui, Ioana, s-au temut că “picii” nu vor face faţă, dar… au rezistat. “Doar pe Matei, care e cel mai mic, am fost nevoiţi să îl luăm în braţe de câteva ori. Asta, în condiţiile în care am mers pe jos cam cinci-şase ore pe zi. Am vizitat şapte muzee şi am fost şi la teatru”, povesteşte vedeta Antenei 1.

S-au întors cu un geamantan plin cu jucării

Pe lista “obiectivelor turistice” au fost trecute însă şi câteva magazine cu jucării. “Mihai şi Matei au făcut tot posibilul să ne întoarcem acasă cu o valiză plină cu jucării. Norocul nostru că avem o strategie bună: când plecăm de acasă, luăm cu noi două geamantane goale, unul într- altul, pe care le umplem la destinaţie cu haine şi cu jucării”, spune Lucian. Şi fetele au făcut ceva cumpărături, însă nu atât de multe ca micuţii familiei. Per total, în această vacanţă, Lucian Mîndruţă a cheltuit cam 8.500 de dolari.

Urmărește-ne pe Google News