DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Ministerul de Externe limpezește neclaritățile din CV-ul și memoria lui Mircea Geoană. „A fost angajat prin decizia lui Sergiu Celac” EXCLUSIV

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

X01Y   •   03.10.2024, 14:27

De acord, d-l Geoană nu are popularitatea lui el presidente marinar, nu știe să bea whisky cu un cub de gheață sau să arunce cu sticla de șampanie în gloată, dar este un om educat. Contează mai puțin dacă știe legea lui Ohm sau să sară cu parașuta. În schimb, patriotismul pe care-l afișează pare de fațadă și mai pare dispus să dea o "palmă" din Ardeal în schimbul alegerii. E mai mult dubios decât transparent. Să vedem ce-o mai zice maestrul CTP.

CharlieHarperIII   •   03.10.2024, 14:10

Intotdeauna i-am admirat pe evrei pt. felul cum se ajuta unii pe altii!

gheorghe_2   •   03.10.2024, 13:11

Și Sergiu Celac îl angaja pe Geoană, un simplu inginer de la Energomontaj, ca secretar III la MAE, așa, pentru că l-a văzut că arată a băiat bun. Este cu totul necredibil ca omul ăsta să fi venit pe post de șef în MAE altfel decât prin transfer în civilie de la CIE. Dacă ziarul e preocupat de biografia lui, ar trebui să sape după perioada în care pretinde că a lucrat la Energomontaj, timp de 7 ani, înainte de 89.

marian.pricop   •   03.10.2024, 12:53

Băsescu, reactivează-te, nene, să-l mai bați încă o dată pe prostănac. 🤣

Sorin56   •   03.10.2024, 11:39

Avea dreptate Iliescu, cum să minți când știi că totul este documentat și dacă se dorește aflarea unor informații se află foarte simplu. Chiar că este “prostănac”. Dar mirajul funcției este pentru Geoană ca flacăra lumânării pentru fluturi 😀.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close