DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Prima reacție a ministrului educației, la două zile după dezvăluirile despre acuzațiile de hărțuire sexuală de la SNSPA

« Înapoi la articol

Comentarii (10)

Nexus   •   01.08.2024, 09:32

Un comunicat politicianist, insipid, incolor, inodor.....Fara un pic de compasiune fata de victime.........NU mai am cuvinte......

golgol   •   01.08.2024, 09:28

Femeia asta a ajuns ministrul educației: no comment! Dar nu mă mai miră nimic pt că în 35 de ani s au perindat numai incompetenți ca ministri ai învățământului,nici numele nu le mai știi la câți au fost și culmea Intr un minister unde se cere constanta ,organizare pt că ei formează viitorul țării .Dar de unde? A fost vb doar de bani ,politică și acum la titularizare profesorii iau note de 2 și 3 sau sunt prinși că copiază! Atunci la ce sa ne așteptăm la elevi? E un haos în România în toate domeniile și haosul înseamnă regres întotdeauna deci mergem din ce in ce mai rău cu guvernanți ca ăștia ! Daca nu schimbam Constituția pt popor și fără referendum național cu titlul executoriu introdus în Constituție pt modificare și stopare de legi in România va fi și mai rău! România,trezește te!

Kriskross   •   31.07.2024, 23:53

Specimenul, in calitate de ministresa, trebuia sa si inainteze demisia! O chestiunde onoare, alaturi de ceilalati circopiteci din conducerea facultatii de mers frumos SNSPA. La ce politicieni, functiinari publici si politici publice exista in Romabia, acea institutie cu zero rezultate trebuia de mult sa fie desfiintata!

PS92234   •   31.07.2024, 23:12

Nu e luna sa nu scrie in ziare despre profesori violatori/pradatori sexuali si elevi care comit tentative de omor asupra profesorilor sau batai . In amandoua cazurile , judecatorii ( care traiesc in lumea lor fabuloasa si de ne-atins de pleava ) le da pedepse simbolice . Elev condamnat la 7 ani pentru tentativa de omor va face doar 3 ani jumate puscarie ?

gigiladrea   •   31.07.2024, 20:48

dna ministru ar fi trebuit in primul rand sa-si exprime compasiunea ptr toate victimele inclusiv cele din bucuresti ale lui lajos si ale celui de la sf sava si sa le ceara iertare ca s-a ajuns pana aici, atat de departe si apoi sa ne spuna ce va face ptr a preveni astfel de tragedii ptr ca la noi toate guvernele, parlamentele, ministrii, primarii etc actioneaza post factum, nu si-au cerut niciodata iertare si nu au luat masuri de preventie eficiente de 34 de ani ceea ce e o mare bataie de joc, dovada de mitocanie si incompetenta crasa iar tragediile continua sa apara in spatiul public pe banda rulanta

iugavirgil   •   31.07.2024, 18:51

aceasta atmosfera idilica predomina in institutiile si administratia statului . lipsa responsabilitatilor individuale , sefi pusi politic , aparitia acestor universitati fara rost si obiect clar de invatamant , personaje dubioase ajunse profesori universitari , etc , a dus la aceasta situatie unde cei puternici prin functiile avute ii agreseaza pe cei slabi si neprotejati de nimeni

suparman   •   31.07.2024, 17:52

Sa fii studenta in ziua de astazi e un mare risc asumat. Poti sa stii perfect materia si sa pici, daca nu ai raspuns adecvat avansurilor profesorului. Si evident ca o sa iti rada in fata cele care nici n-au fost la cursuri dar au stiut sa prezinte o cerere-oferta mai mult decat rezonabila. Asta e regula, si sunt foarte putine exceptii: Cel care are puterea de a te trece sau nu un examen e mai putin un profesor si indrumator stiintific si mai mult un vames.

bozo76   •   31.07.2024, 17:48

Acum? Dupa 30 de ani de dezbracat incercat educate tinerele?

tomitan   •   31.07.2024, 17:05

Eu ii propun un lucru doamnei Deca , să inceapă curățenia de la Cotroceni. Cum este posibil ca un cadru didactic ,ajuns presedintele acestei țări să fie inconjurat si mai ales să gireze plagiatorii ( hoții ,ptr ca plagiatul este considerat o hotie ,un furt ,o infractiune pedepsita de lege)? Bode , Ciucă ,Câmpeanu,Roman ,aceste nume vă spun ceva ? Mă refer la lucrarile de doctorat ale acestor indivizi.Pe mine nu ma deranjează că un bufon precum Rareș Bogdan sare in apararea acestor plagiatori dovediti ,ci faptul ca domn profesor de la Cotroceni inchide ochii la aceste infractiuni. Oare asa se trecea clasa si cand preda fizica la Agnita sau la CN Brukenthal?Tot poporul copia? După Cotroceni să continui ancheta cu sinecuristii de prin ministerul pe care-l conduci, apoi cu fabricile de diplome ale "comasatilor neamului"( prost) : Academia de Politie,Academia SRI ,etc.acolo unde se tiparesc diplomele precum etichetele lui Nea Bachus ( Pajistea bujorului) ptr vin.

Horea33   •   31.07.2024, 15:42

Prea târziu "duamna"! Trebuia să ieșiți în secunda doi după apariția articolului și să faceți declarații! N-ați făcut asta! A fost în concediu persoana responsabilă cu textele? Mai ales că sunteți femeie, duamna! Să vă fie rușine!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close