DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Bani și Afaceri Acasa | Ştiri | Bani și Afaceri

Ministerul Muncii garantează că nicio pensie nu scade la recalculare. Secretar de stat: „Prevederea este clară și nu lasă loc de vreo interpretare”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

HOPAHPO   •   11.07.2024, 23:04

In Romania avem o mare problema cu pensiile speciale. Practic cine are pensie speciala si ce criterii trebue sa aiba un pensionar ca sa primeasca pensie speciala ? Intreb asta pentru ca nu a fost inca stabilita lista persoanelor care au "dreptul " la pensia speciala. Ca maine daca Ciloacu se gandeste sa se pensioneze,el primeste o pensie speciala nu ? Si pentru ce, ?Ca a mintit si a ajuat persoane corupte si aflate in detentie sa scape de dosare,sa se anuleze o sentinta s au sa se prescrie faptele comise de acei infractori.Si spun ca a ajutat deoarece a aprobat legi si s au influentat judecatori,pentru a scapa de acuzatii persoane loiale partidului .Ce ii trebuie unui judecator pensie speciala cand el ia cateva mii de euro pensie normala. Nu a muncit in mina , sau in combinate chimice si nu si a pus viata in pericol. Politicienii si politisti cu grade mari au partea lor de pensii speciale.Nimeni nu se gandeste la pensionarii de rand,care nu pot sa si duca traiul decent .

nasty1   •   11.07.2024, 16:51

A mai spus Ciolacu la numirea ca premier ca nu va creste nicio taxa, iar apoi le-a marit de 3 ori intr-un singur an... Cum sa-i crezi pe mincinosii astia de la PSDNL??

cineva13   •   11.07.2024, 16:35

Nu știu zău dacă aș putea avea o cât de mică încredere în vorbele vreunui ministru din actuala coaliție.

ciobanudorin_2006   •   11.07.2024, 16:27

Nici o pensie nu scade dar sa dai "pensii speciale " și sa le menții înseamnă că cei ce ne conduc au multe probleme.Asa de mici sa fie ca și caracter ? Nu pot comenta altfel fiindca nu îmi redau comentariul.Poti fi tu PAPA PIUS AL 99 Lea nu poți avea pretenții la asa ceva.Suntem o tara vai mama noastră și mai vii și tu oricare ai fi sa ceri pensie speciala.Hai sa cerem toți.Fiecare meserie în parte cerem legi speciale.Medic,Profesor,Frizer,Otelar,Polițist,Strungar,Femeie de servici,Vânzător,...Șofer...toți avem drepturi nu ?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close