„Atacul nostru va fi letal, precis și, mai presus de toate, surprinzător. Iranul nu va înțelege ce s-a întâmplat și cum. Va vedea rezultatele”, a declarat Yoav Gallant.

„Cine ne lovește va fi rănit și va plăti prețul”, a adăugat Yoav Gallant.

Pe de altă parte, potrivit ministrului israelian al apărării, atacul Iranului de săptămâna trecută a fost „agresiv, dar a eșuat” pentru că toate țintele au „rămas intacte”.

Acesta a adăugat că în atacul iranian nu a fost rănit niciun soldat sau civil, precizând că întregul sistem de securitate israelian, de la soldatul de pe teren până la prim-ministru, este concentrat asupra atacului împotriva Iranului.

„Întregul lanț de comandă este în linie și concentrat pe această problemă”, a conchis Yoav Gallant.

Premierul Benjamin Netanyahu împreună cu serviciile secrete şi miniştrii cheie au stat, miercuri, ore întregi în discuţii privind riposta contra Iranului.

Iranul a atacat Israelul cu aproximativ 180 de rachete balistice, la 1 octombrie, și a promis un atac „și mai zdrobitor” în cazul unei riposte.

În replică, premierul israelian Benjamin Netanyahu a repetat promisiunea de a lovi Iranul după atacul cu rachete balistice asupra Israelulu, precizând că țara sa are obligația de a riposta și va face acest lucru.

Urmărește-ne pe Google News