DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Ministrul muncii: „Nicio pensie nu scade. Pensionarii vor primi cuantumul cel mai favorabil, indiferent de rezultatul recalculării”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

floridante_ro   •   23.08.2024, 08:26

Minte cu nerusinare,ne ia de prosti,daca nu se indexeaza cu rata inflatiei pensionarii vor duce din ce in ce mai prost

K476   •   22.08.2024, 22:39

Parca este reclama la Caritas din 1999-2000, cand Vantu cu Maria Vlas si Ioan Stoica umflau actiunile FNI in toata presa si garantau cu CEC. De unde vin banii in plus? Care sunt toate sursele fondului de pensi? Cat este acum si cat va fi fondul de pensi? Parca il vad pe Ciolacu cum fuge cu geamantanele cu bani.

petre47   •   22.08.2024, 19:46

Minciuna! Si aceasta individa, si Baciu, si Ciolacu mint! De la 01 ianuarie 2025, pensiile celor care, la recalculare, au iesit mai mici nu vor fi indexate. Daca indexarea va fi de 13% - de ex. - ei nu vor primi decat pensia ce o iau astazi. Tot anul. Asa se va intampla si la 01 ianuarie 2026 (in 2026 pensia lor va fi cea pe care o iau azi), iar pentru unii si in anul 2027 se va intampla la fel. Pensiile nu scad, dar oamenii pierd.

gigiladrea   •   22.08.2024, 19:10

minte cu nerusinare pensia scade ptr cei la care le vine decizia cu scadere de puncte - nu scade acum dar va scadea rapid si masiv in urmatorii 3 - 8 ani ce pretentii poti avea de la mafia psd care ne minte si ne fura de 34 de ani in cele mai diferite moduri - cel mai mare jaf a fost in primii 17 ani de dupa 89 cand psd a facut o inflatie astronomica de 2 si 3 cifre

HOPAHPO   •   22.08.2024, 18:05

„Stimaţi pensionari, pensia dumneavoastră nu scade. Noua lege a pensiilor garantează că pensionarii vor primi cuantumul cel mai favorabil, indiferent de rezultatul recalculării"Atunci pentru ce a ti cheltuit atatea bani , doar sa inveninati sufletele oamenilor ? Cum puteti sa creati panica in randul pensionarilor ? Cine si din care fonduri se va plati acea magarie de recalculare a pensiilor si care a fost scopul ? Ne intreb la ce ne mai putem astepta de la ministrul muncii , care se joaca alba - neagra cu pensiile noastre .De unde a ti cumparat programul de recalculare si cine l a facut ? Este de rasul lumii cand spui ca chiar daca s a recalculat pensiile , ele vor fi platite in cantitatile de pana acum .Simona , cred ca ai cazut din lac in put cu aceasta recalculare si nu vei puetea sa ceri la nimeni sa scaota castanele din foc . Ai vrut sa face ceva pentru Ciolacu , dar nu te au iesit planurile si acun Ciolacu nu se poate mandri ca a marit pensiile. Cata prostie in capul vostru .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close