Ministrul a adăugat că a avut discuţii cu directorul Tarom în vederea transformării direcţiei tehnice în companie separată care să primească comenzi de la Tarom şi să se autosusţină.

„Eu mă bucur că instituţiile competente au descins acolo şi trebuie să-şi facă treaba până la capăt. Dacă se adevereşte motivul pentru care s-au dus, şi am înţeles că mai mult s-au axat pe partea sindicală de la Tarom, partea de la tehnic, să-şi facă treaba până la capăt instituţiile abilitate. (…) Vedem dacă e nevoie chiar de atâţia oameni câţi sunt acolo, vedem şi ce piese au pe stoc şamd”, a declarat Răzvan Cuc, la Balș, în județul Olt, citat de Agerpres.

Într-un comunicat transmis marți, TAROM precizează că activitatea companiei și cursele aeriene nu sunt afectate de perchezițiile din această dimineață. La fel a spus și ministrul Cuc despre situația companiei aeriene naționale.

„Mai departe, Tarom-ul funcţionează normal, tehnicul, hangarul, funcţionează normal, deci nu sunt probleme vizavi de siguranţa pasagerilor, aşteptăm rezultatele şi noi, ale anchetei, să vedem ce se întâmplă”, a completat el.

Procurorii DIICOT au ridicat documente, marţi dimineaţa, de la compania Tarom într-un dosar de delapidare şi constituire de grup infracţional organizat.

Descinderile au avut loc la Direcţia tehnică, cea care asigură servicii de întreţinere pentru flota de avioane a companiei Tarom. Ancheta vizează un lider de sindicat şi mai mulţi mecanici de la Direcţia tehnică a Tarom.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost prezent, marţi, la Balş pentru a verifica stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti.

FOTO – EPA


Citește și: Percheziţii la Direcţia Tehnică de la TAROM | “S-au furat până şi deşeurile aviatice”. Libertatea a dezvăluit în 2017 că unii angajaţi au pus în pericol aeronavele companiei!


Urmărește-ne pe Google News