Trei ani. Atât a fost ţintuită la pat braşoveanca, acum în vârstă de 55 de ani, de o tumoare gigant care o ameninţa cu moartea. Salvarea a venit în 2004, când prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, a reuşit o intervenţie unică în lume, care a fost filmată şi difuzată de canalul Discovery.
Lucica Bunghez a renăscut după această intervenţie şi, chiar dacă are de “dus” mai multe suferinţe, îi mulţumeşte zi de zi lui Dumnezeu că a mai lăsat-o să trăiască. “Am împlinit 9 ani de când am pornit- o din nou la drum. Sunt tare fericită că îmi pot strânge în braţe nepoţica în vârstă de doar un anişor. Din păcate însă, sufăr de osteoporoză, de diabet şi se pare că am şi un început de Parkinson. Va trebui să ajung să îmi fac un set complet de analize amănunţite la Bucureşti”, ne-a mărturisit aceasta.

Tumoare gigant extirpată şi la Cluj

O echipă de medici din Cluj a realizat joi o operaţie de extirpare a unei tumori gigant, la un bărbat de 58 de ani. Starea pacientului este stabilă, însă perioada de recuperare va fi dificilă. “Pacientului i-au fost scoase toate organele din pelvis – vezica urinară, prostata, ureterele terminale, rectul, iar o parte din vase au fost reconstruite”, au precizat medicii.

Urmărește-ne pe Google News