Cu putina vreme in urma, Mirabela Dauer a cantat pentru prima data in Anglia, la Londra, la invitatia unor prieteni de-ai sai, Lili si Hagi, care au fost si organizatorii celor doua spectacole ale interpretei. Pe pamant britanic, Mirabela a concertat alaturi de Raoul (compozitorul pieselor lansate in ultima vreme de aceasta).

Interpreta s-a indragostit pur si simplu de capitala Angliei, considerand Londra cel mai frumos oras din lume. A vizitat Palatul Westminster si Palatul Buckingham, apoi a fost cu feribotul pe Tamisa si s-a dat in “Ochiul Londrei”, o roata imensa, din care se poate admira intreaga Londra. Din pacate, teama a impiedicat-o sa se bucure de panorama, caci imediat ce roata a ajuns sus, Mirabela si-a proptit privirea in podea si nu si-a mai ridicat-o pana la “aterizare”.

Mirabela a facut multe fotografii si la Muzeul figurilor de ceara, cunoscutul Madame Toussaud. Aici s-a pozat cu o serie de personalitati: Elvis Presley, George Clooney, regina Angliei, printul Charles sau regretata  printesa Diana. Mirabela si Raoul au semnat, in memoria printesei Diana si a iubitului acesteia Doddi Al Fayed, in cartea pusa la dispozitie la magazinul Harrods.

Urmărește-ne pe Google News