Uitati de rata cu portocale si de puiul cu ananas! O noua delicatesa face furori printre vedete: prosciuto con melone. E vorba, de fapt, de bucati de pepene galben infasurate in felii subtiri de sunca, o specialitate italieneasca delicioasa.

‘Ador „prosciuto con melone”, e felul meu de mancare preferat. Dar imi mai place si pestele, recunosc ca as manca non-stop. In general, imi place pestele fara oase, somonul, tonul si salaul, dar si crevetii si fructele de mare, ne-a povestit Mirabela Dauer. Cantareata ne-a mai dezvaluit ca atunci cand merge in America frecventeaza un restaurant cu specific japonez, unde comanda sushi si sashimi – peste crud, preparat de ei pe loc, cu fel si fel de mirodenii.

Cand vine vorba de mancare facuta acasa, Mirabela se intoarce la bucataria romaneasca. Spune ca este extrem de priceputa la ciorba de salata, insa nu are timp si chef sa faca preparate migaloase, precum sarmalele ori chiftelele. Nici la dulciuri nu se baga, pentru ca nu ar avea cine sa le manance. Ea gusta desert doar vara, cand nu rezista tentatiei de a-si cumpara inghetata cu ciocolata.

 
 

Urmărește-ne pe Google News