Mircea Badea și Carmen Brumă au trăit momente de coșmar în timpul vacanței lor pe insula Corfu din Grecia. Cei doi, aflați în mașină alături de copilul lor, au fost implicați într-un accident rutier care ar fi putut avea consecințe mult mai grave. Incidentul s-a soldat doar cu o tamponare ușoară, însă ambele vedete au apelat la rețelele de socializare pentru a-și liniști urmăritorii, confirmând că sunt în siguranță.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Mircea Badea, în vârstă de 50 de ani, și Carmen Brumă, de 47 de ani, au relatat pe Instagram că, deși totul a fost un accident minor, situația putea escalada periculos.

„Imaginează-ți că ești la volan în insula Corfu. În spate este copilul. Tocmai ai închiriat un Jeep Wrangler de la agentia Olympus din hotelul în care stai. Ești pe stradă, într-o localitate aglomerată: pietoni, mașini.

Mergi drept, cu strada. Urmează curbă la dreapta. Virezi. Volanul virează, mașina nu. Virezi mai tare. Mașina continuă drept. Apeși la disperare frâna. Din fericire, nu s-a întâmplat o tragedie. Doar o tamponare ușoară, cu un vehicul din sensul celălalt. Dar de ce așa ceva?! Uită-te la film: s-a rupt bara de direcție de la mașină!!!!!!! Dacă erau pietoni fix acolo? Dacă eram pe serpentine în afara localității?”, a povestit revoltat Mircea Badea, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Instagram, potrivit Click!.


Carmen Brumă a subliniat că incidentul „se putea termina groaznic”, dar, din fericire, toată familia a scăpat nevătămată. „Am avut un accident ușor, suntem bine, dar se putea termina groaznic și nu din vina noastră”, a zis și Carmern Brumă, prin intermediul unui mesaj publicat la InstaStory.

Urmărește-ne pe Google News