Mircea Dinescu s-a arătat uluit de faptul că după 30 de ani de capitalism, România a ajuns în situația în care viitorul guvern se coace în casa lui Gigi Becali. 

„Mă uit la televizor şi aud că Gigi Becali îi spune lui ăsta de la AUR – facem guvern la mine acasă. Păi, am ajuns după 30 de ani de capitalism să facă guvern în casa lui Gigi Becali?! Poate unora li se pare Gigi un om de afaceri, dar nici el nu are nicio meserie”, a declarat Mircea Dinescu.

„A făcut afaceri cu statul de fapt, când a luat terenuri de la Clubul Steaua, ştiţi povestea… De fapt, a fost vânzător de brânză. Nu e un mare om de afaceri şi acum a devenit mâna dreaptă a acestui băiat care nici măcar nu-şi asumă condiţia”, a continuat Mircea Dinescu.

Scriitorul Mircea Dinescu a fost invitat la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Mehedinţi la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

La evenimentul la care au participat aproape 3.000 de mehedinţeni, din conducerea centrală a PNL au participat prim-vicepreşedinţii Dan Motreanu şi Rareş Bogdan, alături de gazda reuniunii, liderul PNL Mehedinţi şi europarlamentarul Virgil Popescu. 

Urmărește-ne pe Google News