DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Mircea Drăghici, deputatul care în 2018 a golit conturile PSD, se pregătește pentru liberarea condiționată. Ce sume nejustificate a găsit instanța în averea lui

« Înapoi la articol

Comentarii (6)

1Gin   •   17.08.2024, 12:22

Nu ar trebui să fie eliberați până nu returnează toți banii, inclusiv dobânzi. Ar trebui verificați și părinții doamnei de unde au banii de cadou. A ajutat persoanele cu dizabilități să nu mai meargă la control și apoi le-a furat banii. Faptul că are 4 copii și mama bătrână e problema lui, trebuia să se gândească înainte la asta.

HOPAHPO   •   15.08.2024, 09:57

Este stiut ca PSD ul si nu numai are o multime de personaje infractori care au detinut si in ca mai detin functii importante, atat la nivel ministerial cat si la nivel local. Acesti infractori de primer nivel au pus Romania in primele locuri din Europa la hotii ,mita , proxenetism si violationes de menores . Avand bani , ei isi pot permite sa angajeze avocati care ii scot din gaurile negre ale societatii. Acest mizerabil infractor a furat cat a vrut si cat a putut si asa cum a scris un comntarist, nu a furat de la PSD ci banii romanilor . Acum vine cu miloaga si avocatii lui cer regim deschis invocand ca are 4 copii , ca în calitate de parlamentar, a avut legi cu caracter personal adresate, persoanelor cu dizabilităţi, ca are familie . Si ce daca,cati infractori au copii si familie dar nu beneficiaza de regim deschis.Si asta cu legea cine o trage ? El nu era in masura sa faca o lege si nici alti parlamentari, legile se fac de persoane abiliate nu de hotii.

nasty1   •   15.08.2024, 08:22

Sa fie clar: Draghici a furat banii nostri, nu banii PSD, pentru ca PSD nu a produs nici un leu de cand exista! PSD e doar o Grupare Infractionala Organizata (GIO), la fel ca si fratele lui mai mic, PNL/PDL. Ambele provin din PCR si au ca unic scop imbogatirea ilegala din banii romanilor cinstiti.

NicolaeS   •   15.08.2024, 07:55

Nu le ajunge ca fura de la popor, de la stat, din fonduri Europene, se mai fura si intre ei. Sa ne informati daca se vor recupera banii vreodata.

iugavirgil   •   15.08.2024, 07:33

asa arata un hot intelectual , si a furat propriul partid care din neica nimeni l a facut mare stab . halal deputat

    Misu1950   •   15.08.2024, 17:05

    iugavirgil   •  15.08.2024, 07:33

    asa arata un hot intelectual , si a furat propriul partid care din neica nimeni l a facut mare stab . halal deputat

    A furat cu stirea partidului, caci altfel nu scapa asa repede!!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close