Monica Columbeanu a fost in centrul atentiei si in acest an, miercuri, in prima seara de Bucharest Fashion Week. La finalul show-ului, sotia lui Irinel a plecat acasa cu o lenjerie sexy neagra primita cadou de la Piera.

Sotia lui Irinel Columbeanu este, la cea de-a noua editie a Bucharest Fashion Week, modelul cel mai dorit de catre designerii prezenti la eveniment. Monica a urcat prima oara pe scena in prezentarea Zinei Dumitrescu si a lui Mihai Albu, care au deschis show-ul cu o colectie intitulata ‘La vie en rose. Anul acesta, Zina a ales-o mireasa pe Claudia Neghina. Dupa prezentarea Zinei, Monica a defilat si pentru alti creatori, precum Rita Muresan, Langellotti sau Piera. Acestia din urma i-au oferit Monicai, care a fost mireasa pentru ei, una din lenjeriile intime negre prezentate pe podiumul de la Rin Grand Hotel. Tot in prima seara si-au mai etalat colectiile: Rita Muresan, BSB, Toi & Moi, Lorena Trica, Veronesse, Oans si Benvenutti. Prezentarea Ritei Muresan a beneficiat si de un recital Ro-Mania.

Rita Muresan a iesit pe scena la finalul prezentarii insotita de fiicele ei, Rebeca si Gloria (foto sus). Pe podium a mai urcat, miercuri, si Gianina Corondan (medalion), care a fost mireasa la prezentarea Lorenei Trica

Urmărește-ne pe Google News