„Nu s-a prezentat nimeni la această dată pentru licitaţie. Ea va fi reluată peste 15 zile iar atunci preţul de vânzare va fi redus cu 25%”, a precizat George Marinescu, DGPF Galaţi.
Localnicii spun că preţul cerut de fisc 121 000 lei noi este mult prea mare în stuaţia în care în sat preșul unei case ajunge la aproximativ 45000 de lei.
Casa a fost cumpărată de Mihai Stoica în 1999 și este construită din paiantă, însă mai are un teren de aproape 3000 de metri pătrați. Singura îmbunătățire adusă proprietății este construcția unui gard înalt de aproape doi metri din beton.
Locuința a fost construită în 1950 și a avut mai mulți proprietari până când a fost cumpărată de Stoica. Acesta spunea la momentul respectiv că o va folosi drept casă de vacanță.
„Nu a mai stat nimeni aici de multi ani. I-am mai vazut parintii acum cativa ani.Plecase domnul Stoica deja la Bucuresti. Dupa aceea nu a mai venit nimeni”, spunea Niculina Peiu, referent Primaria Tulucești.
Vecinii lui Stoica îșl aduc aminte de perioada în care fostul manager al Stelei venea cu prietenii in week-end pentru gratar sau ca sa joace baschet pe un teren napadit acum de buruieni. Aici Sotica venea cu Marius Lacatus antrenorul de atunci al echipei si cu cativa jucatori mai apropiaţi.
 

Urmărește-ne pe Google News