Alexandru Ghiță, agresorul, a povestit că s-a întâlnit cu victima, Alexandru Budescu, în centrul comercial Vivo, pe 24 octombrie.

Budescu, consumator de etnobotanice, era în sevraj și nu mai știa de unde să facă rost de substanțele de care avea nevoie. S-a întâlnit cu Ghiță, despre care știa că mai avea surse de aprovizionare, și au consumat împreună substanțe psihoactive în parcare, apoi au plecat separat.

Ulterior, victima s-a întors să-l caute pe Ghiță în parcarea mallului din Constanța, pentru că mai voia să fumeze. Agresorul era însoțit de încă doi prieteni și a refuzat să-i mai dea etnobotanice amicului său, precizând că el nu este dealer.

Ce l-a enervat pe suspectul crimei din Constanța

Budescu a insistat și, la un moment dat, agresorul a scos un cuțit pe care îl avea la el și a înjunghiat victima în partea de sus a coapsei de la piciorul stâng, provocându-i o hemoragie masivă.

Alexandru Budescu a murit la scurt timp, chiar dacă personalul medical al ambulanței sosit la fața locului a încercat resuscitarea. Practic, i-a fost secționat artera femurală.

Alexandru Ghiță a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a spus că regretă fapta și că era sub influența substanțelor psihoactive.

Urmărește-ne pe Google News