Echipele de căutare au luat la pas toată pădurea din nordul Buzăului, în căutarea lăutarului, însă fără succes până acum. Și, după ce jandarmii și voluntarii l-au căutat în această dimineață fără succes, s-a luat decizia ca echipa de căutare să fie sprijinită și de un echipaj cu barcă pneumatică de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău.

Jandarmii și polițiștii au cerut ajutorul pompierilor, care să facă verificări pe lacul de acumulare de la Siriu, în încercarea de a da de urma bărbatului. Nicu Barbu, de 42 de ani, din orașul Pătârlagele, cunoscut instrumentist al unei formații care cântă la petreceri în zona Buzăului, este dispărut de acasă de sâmbătă.

Nimeni nu mai știe nimic de el de atunci, de când ar fi plecat cu mașina sa personală. Pentru că nimeni nu l-a mai văzut în tot acest timp, apropiații au demarat pe rețelele de socializare o campanie, în încercarea de a da de urma lui. Între timp, și Poliția Buzău, sesizată de familie, a început o anchetă.

Oamenii legii au reușit să găsească mașina muzicantului într-un punct cunoscut sub numele Coada Lacului, în nordul județului Buzău. Iar în autoturism, polițiștii au găsit telefonul mobil al bărbatului și un bilet de adio.

Potrivit unor surse judiciare, omul ar fi scris în bilet că ar avea neînțelegeri în familie și de aceea ar fi decis să-și ia viața.

Citește și: Părinții nu trebuie să le dea copiilor alimente cumpărate de pe stradă, shaorma, fast-food. “Sunt enorme riscurile dacă îi hrănesc ca pe adulți”

Urmărește-ne pe Google News