Deși în primă fază a sărit în balconul de la etajul unu, acesta a repetat episodul și s-a aruncat la sol. Aflați acolo, pompierii și polițiștii l-au prins, astfel că bărbatul a scăpat cu viață.

Incidentele au avut loc sâmbătă, în jurul orei 11:00, pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei. Bărbatul are 65 de ani. Poliţişti şi pompieri s-au mobilizat, demarând, în primă fază, discuţii în încercarea de a-l determina pe bărbat să renunţe la gestul sinucigaş.

„Poliţiştii au pătruns în incinta apartamentului în cauză, a cărui uşă era descuiată şi întredeschisă. În momentul în care au intrat poliţiştii, bărbatul se afla în afara balconului, moment în care poliţiştii l-au prins de braţ. Aceştia au atenuat căderea persoanei în cauză, iar poliţiştii care se aflau în balconul apartamentului inferior, cu acordul proprietarilor, au reuşit prinderea în siguranţă a bărbatului. Manifestând un comportament agitat şi necooperant, acesta a căzut în exterior, fiind prins la sol de ceilalţi poliţişti şi pompieri, aflaţi la faţa locului”, informează, duminică, Poliţia Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News