În imaginile surprinse din două unghiuri diferite, se observă o flacără care e urmată, într-o fracțiune de secundă, de o explozie.

Explozia a distrus o parte din fațada magazinului. Un panou a zburat de pe fațada clădirii și a ajuns până în apropiere de drumul național care trece pe lângă centrul comercial, iar altele au fost spulberate.

13 oameni au fost răniți și alți 110 s-au autoevacuat vineri, 7 iunie, în urma exploziei de la magazinul Dedeman din Botoșani. Patru dintre victime sunt în stare gravă, doi fiind intubaţi.

„Pacienţii prezintă arsuri de diferite grade într-o proporţie de 10-15%, localizate în partea superioară a corpului”, a transmis Ministerul Sănătății.

Doi dintre pacienții aflați în stare gravă vor fi transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași, iar doi la Spitalul Floreasca din București, pe cale aeriană, transportul fiind asigurat de DSU, a precizat ministerul.

După explozia de la Dedeman Botoșani, compania Dedeman a transmis, într-un comunicat, că la momentul exploziei o firmă externă autorizată făcea lucrări la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului.

Rezultate BAC toamnă 2024. Notele, publicate pe edu.ro.

Urmărește-ne pe Google News