Momentul inedit a fost rapid imortalizat de o persoană, iar imaginile au fost făcute publice pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”.

În imaginile cu pricina poate fi văzut animalul în timp ce aleargă printr-o parcare, iar la un moment dat acesta se ascunde în tufișuri. 

Căprioara aleargă printre mașini. Foto Facebook Cetățean Sector 3/ Bogdan Vâlceanu

Autorul imaginilor a ținut să precizeze și faptul că la mijloc nu este vorba despre un „trucaj”. Videoclipul a fost apreciat de peste 200 de oameni și distribuit de 62 de ori. 

De asemenea, întâmplarea inedită a stârnit reacții din partea internauților: „Să mai ziceți că nu a făcut Negoiță (n.red – Robert Negoiță, edilul Sectorului 3) pădure în S3”, „Dovada că Negoiță a făcut sectorul atât de verde încât au răsărit căprioare peste noapte”.

În plus, viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele, a precizat: „Este meritul lui Negoiță. A crezut căprioara că este în pădurea de platani”.

Totodată, se pare că animalul nu s-a plimbat doar în zona Pieței Miniș, ci a fost văzută și în zona centrului comercial Mega Mall. O utilizatoare a rețelei de socializare Facebook a precizat că organizația non-profit Visul Luanei încearcă să dea de urma căprioarei.

Urmărește-ne pe Google News