Potrivit autorităților, pavajul s-a surpat brusc după ce o o mașină de salubrizare a trecut în zonă. Incidentul grav a avut loc pe Șoseaua Orhideelor din Capitală, în jurul orei 8.30, iar proprietara vehiculului și fiul ei erau lângă aututorism.

Copilul în vârstă de 5 ani a căzut, la rândul lui, în groapă

Camerele au surprins momentul în care mașina, din care tocmai coborâse mama și băiețelul ei, în vârstă de 5 ani, cade într-un crater uriaș. Asfaltul s-a surpat în apropierea unei grădinițe din sectorul 6.

Micuțul ajunge, la rândul lui, în groapă, iar mama lui, pe bună dreptate, intră în panică și încearcă să-l scoată la suprafață. În ajutorul ei, sar mai mulți trecători care se aflau în zonă. După câteva zeci de secunde, băiatul este scos din crater, viu și nevătămat. Nu a avut nevoie de spitalizare.

Ce comunicat a transmis Primăria Sectorului 6 după incident

După incident, Primăria Sectorului 6 a emis un comunicat, în care a contrazis Poliția, precizând că surparea nu a avut loc în curtea unei unități de învățământ, ci pe un teren privat.

„Dezmințim informația că surparea s-a petrecut în curtea unei instituții de învățămant. Incidentul a avut loc pe calea de acces, din strada Regiei 2, care este teren privat și se află în proprietatea unei societăți.

Înainte de 89, aici a funcționat Fabrica de Țigarete. Terenul s-a surpat deasupra unei conducte de utilități, unde au avut loc lucrări de-a lungul timpului. Din cauza greutății cumulate a mașinii parcate și a autoutilitarei care aparține unei firme de salubrizare, oprită pentru a ridica gunoiul. Primăria Sectorului 6 nu are și nu a avut lucrări în zonă. Rețelele de utilități sunt administrate de către Primăria Municipiului București”, precizează Primăria Sectorului 6.

Urmărește-ne pe Google News