Monica Gabor a sustinut ieri examenul oral la limba franceza. Profesorii au fost impresionati de raspunsurile iubitei lui Irinel Columbeanu si i-au acordat tot nota 10, ca si la cel de Limba romana.

Desi pe lista examenul Monicai era trecut la ora 14.00, iubita lui Iri si-a facut aparitia la ora 14.15, insotita de un bodyguard, intr-un BMW de culoare inchisa. Monica a refuzat si de aceasta data sa stea de vorba cu presa, care a asistat la examenul ei.

Desi afara era o caldura infernala, Monica a venit si mai gros imbracata decat la primul examen, adica intr-un costum de piele, negru, pantaloni si sacou. La primul subiect Monicai i s-a cerut o lectura la prima vedere despre stagiile pe care le poate face un tanar si importanta lor. Ea a vorbit fluent in franceza, cu mici ezitari. La cel de-al doilea subiect “i-a cazut” o descriere a Frantei turistice. Monica a vorbit in special despre Paris, pe care a avut ocazia sa il viziteze.

In timpul examenului, bodyguardul a pazit usa clasei, iar automobilul cu care a venit Monica a stat aproape o ora in fata scolii, fapt ce a starnit nemultumirea tuturor celor care au fost trimisi de politie sa-si duca masinile in parcare.

Urmărește-ne pe Google News