Telenovela Abel Moreno s-a incheiat. Fostul mijlocas al Murciei a sosit la Bucuresti pentru a semna cu formatia pregatita de Marius Lacatus un contract pe un an, cu drept de prelungire pe inca unul.

Fotbalistul spaniol l-a impresionat pe patronul Gigi Becali atunci cand a refuzat o oferta venita de la rivala Dinamo, insa latifundiarul din Pipera spune ca, daca acesta nu va juca bine, va fi trimis imediat la echipa a doua.

‘O sa il vedem la lucru si pe Abel. Daca va confirma, atunci va fi foarte bine. Daca nu, va merge frumos la Steaua II, in Liga a III-a, a spus Gigi Becali. Steaua a platit Murciei 200.000 de euro in schimbul lui Moreno, iar acesta va avea un salariu anual de 220.000 de euro, pe langa prima de instalare in valoare de 100.000 de euro.  Spaniolul va semna cu Steaua maine, dupa ce va efectua vizita medicala, un contract valabil pe un an, cu optiune de prelungire pentru inca unul.

Adrian Ilie il lauda

‘Este un jucator foarte tehnic. E dreptaci si a evoluat si mijlocas central, dar si mijlocas dreapta, insa locul unde da cel mai bun randament e in centrul terenului. E acel numar 8 adevarat, care alearga enorm de mult pentru ca are o capacitate de efort incredibila. Are travaliu si apare des la finalizare, dar stie sa si inchida bine spatiile din fata apararii, a  afirmat fostul manager din Ghencea, Adrian Ilie.

Urmărește-ne pe Google News