Gabi Luncă a murit la 82 de ani, în luna aprilie a acestui an, după ce fusese internată în spital fiind diagnosticată cu COVID-19. Vestea trecerii în neființă a îndrăgitei artiste a șocat pe toată lumea. Pe 3 octombrie s-au împlinit 6 luni de la moartea fulgerătoare a lui Gabi Luncă.

Copiii „reginei muzici lăutărești”, așa cum era numită de colegii de breaslă, nu au organizat un parastas de 6 luni așa cum sunt obiceiurile răspândite în Biserica Ortodoxă. Fiica lui Gabi Luncă, Estera Onoriu, a explicat motivul pentru care nu a avut loc un astfel de obicei în familia lor. Ei sunt penticostali, iar din același cult făcea parte și regretata artistă, iar în religia lor nu se obișnuiește organizarea unui parastas, cu mâncare, băutură și haine oferite pentru pomenirea celor morți.

„Au trecut 6 luni, mergem înainte cu ajutorul Lui Dumnezeu. La noi nu se fac astfel de pomeniri, doar ne aducem aminte în familie. Atât! Nu cu parastas, nu cu mâncare și băutură, și haine, și cadouri. Ce face persoana cât este în viață aceea o și urmează”, a declarat Estera Onoriu, una dintre fiicele regretatei Gabi Luncă, pentru FANATIK. Ea a precizat că nu contestă alte obiceiuri care există după pierderea cuiva drag.

Chiar dacă nu au făcut parastas, copiii lui Gabi Luncă s-au strâns și au povestit despre mama lor și și-au adus aminte de toate lucrurile frumoase pe care le-au făcut împreună.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ce avere le-a lăsat Gabi Luncă copiilor ei

Gabi Luncă a lăsat în urma ei patru copii. Primul a venit pe lume fiul, Emanuel, apoi cele trei fete: Estera, Sara şi Rebecca.

„Înainte să mă nasc eu, mai bine de 50 de ani în urmă, mama mea a cumpărat o casă în sectorul 1. Această casă a fost demolată și s-a făcut o vilă în locul ei și în anul 2008 a fost vândută. După ce s-a vândut această casă, mama mea, Gabi Luncă, a dat toți banii mie și celorlalte trei surori ale mele. A zis așa că fiecare dintre voi trebuie să aibă un apartament, mașină și bani”, a spus Emanuel Onoriu la Antena Stars.

După moartea cântăreței, fiul ei a dezvăluit că toți copiii au primit casă, mașină și bani, exact așa cum a fost dorința lui Gabi Luncă.

Urmărește-ne pe Google News