DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Motivul pentru care Tribunalul București a suspendat procesul lui Liviu Dragnea. Inculpații din dosarul Tel Drum au criticat „ingerințe” ale SRI în viața privată

« Înapoi la articol

Comentarii (11)

MistyDo49   •   28.07.2024, 14:23

Era de asteptat ca sub umbrela actualului prim-ministru să se întâmple așa ceva. Jalnic , cer milă, invocând faptul că ei sunt mai puțin penali decât generalii de la SRI

ucnai   •   27.07.2024, 22:01

Dragnea mai șmecher decât Năstase bine că au scăpat de Codlea nu mai puteau fura a fast singurul român care a dat ordin și pe bună dreptate să-i urmărească pentru undei corupție apar și trădări uitativa la cat se ruga armata in acei ani sa fie înzestrată și îi trimiteau la plimbare tariceanu bani corvetelor ia donat bugetarilor.

HOPAHPO   •   27.07.2024, 18:19

Ce se va intampla daca Dragnea o sa ceara justitei sa o oblige pe Irina Tanase se se intoarca in patul "conjugal "Si asta nu este de ras , deoarece el sustine ca i au fost incalcate drepturile vietii private . Judecătoarea din dosarul Tel Drum face o enumerare a unor articole si drepturi care i au fost incalcate de cei care au facut dosarul Tel Drum , crezand ca suntem cei mai prosti si *** care citim hotararea din 28 iunie 2024 . Face apel la niste legi care s au facut in regim de urgenta pentru a facilita infractorilor regimul de prescriptie si reabilitare in fata legii . Pentru un om care a furat un sac cu cartofi sau o paine nu exista legi de prescriptie , dar pentru infractiuni de sute de milioane de euro sunt . Care este rolul magistraturii romane si a Curtii supreme ? Acela de a elimina legi care ajuta infractorii si ai reabilita in viata publica ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Meila   •   27.07.2024, 14:01

Ha ha iarăși justiția face dreptate felicitarii

Altsens   •   27.07.2024, 10:44

Din articol se înțelege ca au luat banii și nu au făcut drumurile. În fapt singurul prejudiciu este cel creat de procurori prin costurile uriase ale anchetei făcute la ordin politic. Cu vila din Brazilia ce s-a mai intamplat? Alți bani irosiți prin anchete fanteziste. Fie numai prin numărul de anchete dubioase și tot îți dai seama ca a fost lucratura lui Coldea și Dumbrava.

bozo76   •   27.07.2024, 05:02

Grindianu, nu are si el nimic ? ! Pa bunee?

demostene1   •   26.07.2024, 23:41

cine sunt judecatorii si unde stau?

NicolaeS   •   26.07.2024, 23:16

Pentru judecatorii romani nu conteaza fapta comisa de un infractor impreuna cu gasca lui. Conteaza daca a fost inregistrat cu un magnetofon, casetofon sau digital. Da-o in saracia ei de fapta. Ce conteaza ca au furat de la poporul roman ? Conteaza cum au fost inregistrati. Nici de data asta nu a fost pe placul judecatorilor modul de demonstrare a faptelor. Rusine lor. Sunt mana in mana cu infractorii. Ca in majoritatea cazurilor.

ucnai   •   26.07.2024, 22:55

După ce a ajutat atâția criminali ce le-a îndreptat strada spre libertatea de a ucide,viola,trafic de carne vie ce dorești tu plătitor de taxe sa fie judecat Dragnea simbolul sexului din Romania nu la întrebat cum a făcut domeniul și cum plătește taxe ptr castel.

musatm000   •   26.07.2024, 22:15

Imi amintesc cum ne radeau in nas Dragnea si Tariceanu spunand ca statul paralel opreste dezvoltarea tarii etc.Legile justitiei au fost hacuite in favoarea lui Dragnea si Tariceanu si altor cateva mii de infractori si in acelasi timp au fost "plasati" in justitie judecatori "papusa" care sa le faca jocul.Esti slujbas public 24/24 daca esti cinstit nu ai de ce sa te temi de "ascultari".Acesti doi corupti ar trebui condamnati la inchisoare pe viata,au trecut o parte din averea tarii pe ei si pe familiile lor,bineanteles ca sunt corupti ce le iau apararea ,au bani sa cumpere orice,am trecut in acea perioada pe marginea prapastiei cu statul de drept. Felicitari autorului articolului si la mai multe...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close