Videoclipul este intitulat „7 zile de explorare a unui oraş subteran”, durează 20 de minute și a adunat peste 1,6 milioane de LIKE-uri și peste 5.000 de comentarii în numai 24 de ore de la publicare. Nu se știe însă când au fost filmate imaginile. Secvențele video postate de MrBeast sunt pe locul 10 în YouTube trending.

MrBeast a descris salina Turda ca fiind „un oraș subteran”, plin de catacombe și atracții interesante. „Această mină de sare este cel mai tare oraș subteran pe care l-am văzut vreodată” a explicat James Stephen.

„Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Şi cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate, cine ştie în ce orori vom da. Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai vechi decât noi. În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul. Wow. În timpul celui de-al doilea război mondial, atunci când România a fost bombardată, mii de oameni s-au ascuns aici şi acum o grămadă de youtubers trăiesc”, a spus vlogger-ul care are 26 de ani.

Pe Instagram, acolo unde are 61 de milioane de urmăritori, MrBeast a postat o poză de la Salina Turda, alături de ceilalți vloggeri participanți. În fundal se vede sigla de promovare turistică a României, iar MrBeast a scris: «Am explorat un oraș subteran timp de 7 zile» tocmai a fost încărcat! Acest videoclip este unul dintre cele mai amuzante pe care le-am făcut în ultima vreme :)”.

Salina Turda, situată în Transilvania și sculptată manual în secolul al XIII-lea, este unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din România, recunoscut la nivel mondial.

Salina funcționează ca muzeu și centru de recreere, oferind diverse activități, precum terenuri de baschet, mini-golf, o roată panoramică și un lac unde vizitatorii pot face plimbări cu barca. Conform estimărilor Ziarului Financiar, salina atrage 700.000 de turiști anual.

Urmărește-ne pe Google News