UPDATE 21 noiembrie. Iulia Perșa, de la compartimentul de presă al Primăriei Cluj-Napoca, a transmis că „această suprafață de calcare, este una permeabilă, drenantă care asigură scurgerea apei pluviale la rădăcina arborilor și nu afectează creșterea și dezvoltarea acestora”. De asemenea, a menționat că „acest material este ecologic și a fost folosit și pe alte străzi adiacente străzii Mihail Kogălniceanu în zona arborilor și nu a fost afectat ritmul biologic al acestora”.
Știrea inițială. Publicația clujeană scrie că strada Kogălniceanu e din nou în șantier, la niciun an după terminarea lucrărilor anterioare.
Dalele au tot fost înlocuite din cauză că au fost puse prost încă de la început, iar acum se acoperă bucata rămasă neasfaltată, transmite Ziar de Cluj, care a subliniat că lucrarea era realizată în asociere cu RADP.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 6Ion Pantelimon, director general RADP Cluj-Napoca, a declarat, pentru Libertatea, că „noi am fost în asociere, dar nu mai suntem, a rămas firma din Tg. Mureș. Nu am luat niciun leuț”.
Directorii firmei care face lucrarea nu au putut fi contactați, însă reprezentanți ai companiei au precizat că „a fost un contract la Cluj-Napoca, dar nu știm alte detalii”.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro