Pe lângă dulceaţa de praz, la târg găsiţi şi dulceaţă de gogonele cu nuci, de ardei iute, de măsline cu portocale şi migdale şi chiar şi dulceaţă din varză de Bruxelles cu portocale şi chimen. „Mătuşa mea le face în casă. Acest tip de dulceaţă se pune pe friptură şi îi dă un gust delicios, dar se poate mânca şi ca atare”, ne-a zis Ema Boghici, din comuna Brebu, din Prahova, cea care împreună cu mătuşa ei a pregătit bunătăţile pentru a veni cu ele la târgul din centrul Capitalei. Un borcan costă 15 lei.
Toţi cei care vin la Târgul de Tradiţii, Bunătăţi şi Meşteşuguri de la Piaţa Amzei pot să-şi cumpere cârnăciori, caşcaval sau brânză de burduf, mititei pe grătar ori frigărui şi le pot mânca tradiţional, în aer liber, la mesele care au fost amenajate pe platforma de la Piaţa Amzei.
În plus, astăzi şi mâine puteţi vedea şi artişti plastici are lucrează porţelan.
 

 
 

Urmărește-ne pe Google News